Beter Horen | Amplifon

https://www.beterhoren.nl/audicien-een-baan-met-impact.html

Standnr: 95

MBO, Leerwerkbedrijf, (Bij)baan

Beter Horen | Amplifon

Wie zijn wij

Beter Horen is onderdeel van Amplifon, en is al meer dan 100 jaar de absolute marktleider in Nederland in hooroplossingen. Of je nu beter wilt horen of jouw gehoor wilt beschermen, bij ons ben je aan het goede adres voor een hooroplossing. Met ruim 200 winkels en servicepunten zijn wij altijd in de buurt. Dagelijks bieden onze 750 collega’s in Nederland mensen de kans om alle emoties van geluid te herontdekken. Dit doen zij op maat, met hoge kwaliteit en uitstekende service.

Het audiciens vak

Als audicien bij Beter Horen maak je een echt verschil in de levens van mensen en ga je samen met de klant op zoek naar de beste (hoor)oplossing. Het vak van audicien is de ideale combinatie tussen service, sales en techniek. Daarnaast kom je in een dynamische en commerciële omgeving te werken waarin je vanaf dag 1 impact maakt.

Audicien Traineeship (Leer-werktraject)

Wij geloven dat je het meeste leert door te doen. Als audicien trainee mag je dus meteen aan de slag in een Beter Horen winkel in jouw regio.

Tijdens de opleidingsdagen aan onze eigen Beter Horen Academy leer je de belangrijkste kennis en vaardigheden op het gebied van het gehoor, hooroplossingen en adviserend verkopen. Je maakt kennis met de nieuwste technieken in de wereld van de audiologie en leert hoe je commerciële kansen optimaal kunt benutten.

Na deze interne opleiding start je aan de audiciensopleiding, aan het Deltion College in Zwolle of de Dutch HealthTec Academy (DHTA) in Utrecht. We maken gebruik van de nieuwste methoden van werkplekleren. Dat wil zeggen dat je het meeste online en in de praktijk leert en dus minder klassikale bijeenkomsten hoeft bij te wonen.

Na twee jaar hard werken word jij beloond met een erkend MBO-4 diploma en mag jij jezelf officieel Audicien noemen. Klinkt goed toch?

 

Wij bieden

Onze mensen zijn het belangrijkste onderdeel van ons succes en daarom investeren wij continue in ons talent. Vanaf dag 1 kan jij een verschil maken en krijg je direct verantwoordelijkheden. We investeren in jouw ontwikkeling, verdieping en bijscholing middels trainingen, workshops, seminars, e-learnings en interne opleidingen aan onze eigen Beter Horen Academy. Je krijgt een marktconform salaris, vakantiegeld, goede pensioenregeling en interessante bonusmogelijkheden. 24 vakantiedagen + 1 extra vrije dag op je verjaardag

Onze cultuur: 5 kernwaarden

De manier waarop we handelen, wat we geloven en hoe we ons gedragen. Dat is wat ons uniek maakt en onze cultuur definieert. Waar je ook in de organisatie werkt en welke functie je ook hebt, onze kernwaarden zorgen ervoor dat we altijd als één bedrijf handelen.

  • Toewijding voor de klant
  • Persoonlijke invloed
  • Elke dag uitblinken
  • Vooruitstrevendheid
  • Verantwoordelijk handelen

 

Wie ben jij?

Je hebt een commerciële instelling, bent gedreven, energiek en toegewijd. Daarnaast heb je een service gerichte instelling en kun je goed met mensen omgaan. Je bent fulltime beschikbaar en hebt minimaal een afgeronde HAVO of MBO niveau 2 opleiding. Eerdere ervaring in de retail branche is mooi meegenomen.