Kruidvat / Trekpleister

https://www.werkenbijkruidvat.nl/

Standnr: 53

MBO, Leerwerkbedrijf, (Bij)baan

Kruidvat / Trekpleister

Kruidvat

Kruidvat is de bekendste drogisterijketen van Nederland. Duizenden klanten bezoeken elke dag onze winkels. Dit betekent dat er voor jou als vakkenvuller, verkoopmedewerker of (assistent) filiaalmanager meer dan genoeg te doen is. Dus heb jij een gezonde portie lef en zin om je handen uit de mouwen te steken in een gezellig team? Kom werken bij Kruidvat, we kijken uit naar je komst!

Je kent ons ongetwijfeld van ‘steeds verrassend, altijd voordelig’ of uit de winkelstraat in jouw dorp of stad. Maar wist je ook dat wij bij Kruidvat erkende(!) opleidingen hebben én dat deze vaak korter zijn dan op bijvoorbeeld een ROC? Oh, en misschien nog wel belangrijker: dat je tijdens het volgen van een van deze opleidingen ook gelijk al lekker verdient? Waarom jij dit wil? Simpel, niet fulltime in de schoolbanken, alles wat je leert direct in de praktijk brengen én (bij)verdienen. Maar… er is meer! Kom langs bij onze stand voor onze BOL en BBL mogelijkheden!

 

Trekpleister 

Enthousiast en met oprechte aandacht je klanten adviseren, producten aanvullen, vracht uitpakken in het magazijn of kassa draaien: werken bij Trekpleister is elk moment van de dag weer anders. Wat wel altijd hetzelfde is? Dat je onderdeel bent van een leuk en hecht team!

Meer … voor jou! Je kent misschien één van onze 200(!) filialen, van onze voordeelpakkers of van onze ‘meer drogist voor jou’-jingle. Maar we zijn niet alleen drogist, maar ook ‘school’ en ‘werkgever’ voor jou. Wij bieden bij Trekpleister namelijk banen waarin jij een opleiding mét werken combineert. En wist je dat onze opleidingen vaak korter zijn dan op een ROC en dat je tijdens je opleiding al lekker bijverdient? Waarom jij dit wil? Simpel, niet fulltime in de schoolbanken, alles wat je leert direct in de praktijk brengen én (bij)verdienen. Maar… er is meer! Kom langs bij onze stand voor onze BOL en BBL mogelijkheden!