Mediacollege Amsterdam

Mediacollege Amsterdam

Mediacollege Amsterdam (Ma)

Het Mediacollege Amsterdam is de springplank voor technisch - creatief talent in Nederland. Je leert er de fijne kneepjes van het vak en kan dan straks echt het verschil maken.

Er is keuze uit 14 verschillende mbo-opleidingen. Van Game artist tot Filmacteur en van Podium-en evenemententechnicus tot Signspecialist: wie kiest voor Ma komt op een praktijkgerichte opleiding en wordt opgeleid tot een professional in de media. Iemand die niet alleen goed is in zijn eigen vak maar ook kan samenwerken met mensen uit andere vakgebieden. Zie www.ma-web.nl voor meer informatie.

Open dagen 2022/2023
Ben je geïnteresseerd in een opleiding bij Ma? Bezoek dan onze Open Dagen. Dit is dé manier om kennis te maken met de school, studenten en medewerkers. Kom langs, proef de sfeer, ontmoet studenten en bekijk hun werk in de lokalen en studio’s. Alle opleidingen van Ma presenteren zich tijdens de Open Dagen met voorlichtingspresentaties, demo’s en/of workshops.

Meld je aan!
Woensdag 16 november 2022, donderdag 19 januari 2023 en woensdag 15 maart 2023 van 15.00-21.00 uur. Meld je hier aan en ontvang je toegangsticket die je aan de deur kunt laten zien.