Ministerie van Defensie

https://werkenbijdefensie.nl/

Standnr: 88

MBO, HBO, WO, Leerwerkbedrijf, Branche en sectorpromotie

Ministerie van Defensie

Werken bij Defensie, je moet het maar kunnen. Maar wat moet je dan precies ‘kunnen’ vraag je je misschien af? Dat hangt allereerst af van je eigen capaciteiten en opleiding. Defensie is een enorm bedrijf dat met heel veel onderdelen actief is op heel veel verschillende terreinen. 

Zo kun je bij ons onder meer bewaken, beschermen, bouwen, transporteren, varen, vliegen, verzorgen en programmeren. Voor al deze taken heeft Defensie hoogwaardig en goed opgeleid personeel nodig. Motivatie is daarbij ontzettend belangrijk want werken bij Defensie vraagt veel van je. Fysiek en soms ook mentaal. 

We vragen dus veel van onze mensen maar we geven ook veel terug zoals goede arbeidsvoorwaarden, baanzekerheid, uitstekende gezondheidszorg en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Je kunt bij ons op allerlei manieren aan de slag. Als militair, als reservist, als niet-militair, stagiair of als werkstudent (waarbij je een paar uur in de week opdrachten uitvoert voor Defensie. Tegen betaling uiteraard.) Voor sommige functies hebben we zelfs de studiedeal in het leven geroepen waarbij we jouw studiekosten volledig betalen.

En wat moet je verder dan nog kunnen? Vooral samenwerken en jezelf dwingen om tot het uiterste te gaan.  Want waar je ook werkt binnen de organisatie en wat je ook doet, je bent een schakel in het grotere geheel. Als het er echt om gaat, moeten collega’s blindelings op jou kunnen vertrouwen. En jij op hen.  

Dus ben je een teamplayer die niet makkelijk opgeeft en wil je je graag inzetten voor vrede en veiligheid? Kom dan zeker kennis maken!