Pearle & Pearle Studio

https://www.werkenbijgrandvision.nl/pearle

Standnr: 70

MBO, Leerwerkbedrijf, (Bij)baan

Pearle & Pearle Studio

Heb jij er wel eens aan gedacht om in de optiek te gaan werken? Als opticien ben je namelijk echt van meerwaarde voor de klant; je geeft ze tenslotte goed zicht!

Werken in de optiek is erg veelzijdig; je helpt in de winkel bij het adviseren en verkopen van brillen, contactlenzen en zonnebrillen, voert oogmetingen uit en bent actief in de werkplaats. Kortom een vak met veel afwisseling en dat is precies wat het zo leuk maakt.

Pearle is de bekendste en grootste opticien in Nederland en sinds begin dit jaar hoort Pearle Studio er ook bij. Bij Pearle en Pearle Studio vinden we opleiding en ontwikkeling erg belangrijk. Bij ons kun je tegelijkertijd werken en leren. In samenwerking met de DHTA in Utrecht kun je bij ons opgeleid worden tot opticien en heb je een officieel erkend mbo4 diploma op zak én een baan bij de leukste opticiens van Nederland.

Wil je daarna nog verder leren? Ook dat is geen probleem! Je kunt je verder specialiseren tot bijvoorbeeld contactlensspecialist of misschien ben je wel een geboren ondernemer en open je over een aantal jaar jouw eigen Pearle of Pearle Studio!