SVO vakopleiding food

https://www.svo.nl/

Standnr: 52

MBO

SVO vakopleiding food

Kies voor een mbo-opleiding in de wereld van eten en drinken

Ben je gek op eten en drinken? En wil je weten wat de wereld van voeding jou te bieden heeft? Kies dan voor een mbo-opleiding bij SVO vakopleiding food. SVO is al bijna 100 jaar een landelijke vakschool en de praktijk is bij ons heel belangrijk. Je zit niet de hele dag in de schoolbanken, maar gaat lekker praktisch aan de slag. Of je nu kiest voor een voltijd mbo-opleiding, of voor een mbo-opleiding waarbij je werken en leren combineert.

Met een opleiding van SVO kun je aan de slag in de wereld van eten en drinken. En daarin kun je alle kanten op! Je kunt bijvoorbeeld traiteur, slager, visspecialist of fooddesigner worden. Liever manager in een supermarkt of foodservicerestaurant, of je eigen bedrijf beginnen? Dat kan allemaal.

Mbo-opleidingen
Tijdens je voltijd mbo-opleiding (BOL) bij SVO, maak je kennis met alles wat er bij food komt kijken. Zo ontdek je vanzelf wat echt bij je past. Fijn voor als je nog niet precies weet wat je wilt worden. We hebben voltijd mbo-opleidingen op de mbo-niveaus 3 en 4. Liever school en een baan combineren? Kies dan voor een praktijkgerichte BBL-opleiding waarbij je één dag in de week naar school gaat en de andere dagen werkt bij jouw leerbedrijf. SVO biedt BBL-opleidingen op mbo-niveau entree, 2, 3 en 4.